Dit zijn de meest gestreamde programma’s op NPO Start
vrijdag 23 december 2022

Dit zijn de meest gestreamde programma’s op NPO Start

Voor het derde jaar op rij zijn de meest gestreamde programma’s van het jaar van streamingplatform NPO Start bekroond met een NPO Start Award. Oogappels, 2Doc: Schijnstudent, Over Mijn Lijk en Het Sinterklaasjournaal vielen in de prijzen.

Meest gestreamde serie
1. Oogappels (BNNVARA)
2. Het jaar van Fortuyn (AVROTROS)
3. Flikken Maastricht (AVROTROS)

Meest gestreamde documentaire
1. 2Doc: Schijnstudent (BNNVARA)
2. OMARI; geen gezeik (BNNVARA)
3. Seksengelen (PowNed)

Meest gestreamde human interest en reality programma
1. Over Mijn Lijk (BNNVARA)
2. Kamp Van Koningsbrugge (AVROTROS)
3. Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV)

Meest gestreamde jeugdprogramma
1. Het Sinterklaasjournaal (NTR)
2. De regels van Floor (VPRO)
3. Heel Holland Bakt Kids (MAX)

Mezen Dannawi, manager NPO Start: “Ook in 2022 heeft NPO Start weer miljoenen Nederlanders weten te bereiken met authentieke Nederlandse verhalen. Samen met de omroepen, producenten en makers brachten we alom geprezen nieuwe titels als Rampvlucht, Het verhaal van Nederland en Het jaar van Fortuyn. Via streaming kijken maakt een enorme vlucht. Zo is Oranje op het WK meer dan ooit op alle mogelijke plaatsen en schermen gestreamd. 100% storingsvrij, omdat we ondertussen achter de schermen ook keihard blijven werken aan een betere service en een nieuwe app. We gaan 2023 in met een simpel maar vurig voornemen: nog meer Nederlanders nog beter bedienen met NPO Start.”

Over NPO Start
NPO Start is het platform van de publieke omroep waar alle programma’s op één plek te streamen zijn. Meer dan drie miljoen mensen kijken wekelijks gratis via deze app of website naar titels van de publieke omroep. Meer dan een half miljoen mensen hebben gekozen voor een NPO Plus-abonnement: hiermee kunnen ze series bingen, langer terug kijken of zelfs vooruit kijken. De dienst is online voor iedereen beschikbaar via npo.nl of via de NPO-app, te downloaden via de verschillende app-stores.

Bron: NPO/BM

Bericht delen