Disney+ krijgt app op mediaboxen Ziggo en KPN
zondag 10 november 2019

Disney+ krijgt app op mediaboxen Ziggo en KPN

De nieuwe streamingdienst Disney+ komt binnenkort ook beschikbaar als app op de mediaboxen van Ziggo en KPN. Dit meldt de website Disneyplusser.

Vooralsnog is de dienst niet te zien via de mediaboxen van Ziggo en KPN. Concurrerende streamingdiensten als Netflix en Videoland bieden wel een app via KPN’s Interactieve Televisie en de Mediabox (Next/XL) van Ziggo. Volgens de website Disneyplusser is er echter nu een app voor de mediaboxen van de twee grootste aanbieders in Nederland in aantocht.

Volgens Disney is het belangrijk dat de app ook beschikbaar komt op de provider-boxen van televisieaanbieders. “Het is belangrijk omdat het natuurlijk een hele brede markt is. De meeste mensen hebben op dit moment een settopbox thuis van hun tv-provider”, aldus het mediabedrijf in een reactie.

Volgens de klantenservice van zowel Ziggo als KPN is er veel vraag naar de Disney+ app. Wanneer de app precies beschikbaar komt is onduidelijk. Het proces is in ontwikkeling en wordt volgens Disney ‘zo snel mogelijk’ uitgerold.

Bron: Disneyplusser/BM

Bericht delen