Derde seizoen Mocro Maffia start 29 januari bij Videoland
zondag 10 januari 2021

Derde seizoen Mocro Maffia start 29 januari bij Videoland

Vanaf vrijdag 29 januari is de harde realiteit van de onderwereld wekelijks te zien bij Videoland, in het derde seizoen van de serie Mocro Maffia.

Het tweede seizoen van Mocro Maffia, dat sinds maart 2020 te zien is, blijkt de best bekeken release bij Videoland van een scripted serie tot nu toe te zijn.

Creatief Producent Achmed Akkabi: “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. De fans staan dan ook te springen om een nieuw seizoen en we zijn heel blij dat we vanaf eind januari al kunnen starten. We hebben voor de kijkers ook nog een cadeautje in petto, dus hou Videoland de komende weken goed in de gaten.”

Antoinette Beumer, Hoofd Drama Videoland: “We kiezen ervoor om zo snel mogelijk met de nieuwe reeks op Videoland te starten. Omdat we nog volop in de montage zitten, betekent het wel dat we wekelijks gaan releasen. We snappen dat dit bij sommige fans als teleurstelling kan worden ervaren, maar hopen dat we op deze manier toch nog iedereen eerder kunnen laten genieten van het nieuwe seizoen. We hopen dat de nieuwe aflevering van Mocro Maffia elke vrijdag een goede start van het weekend van alle fans gaat worden.”

Seizoen drie van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar seizoen twee is gestopt. Romano is spoorloos en Potlood komt alleen te staan in hun oorlog tegen Paus, wiens positie ijzersterk is geworden door de samenwerking met de Colombiaanse Tia Alvarez. Tatta, die de leiding krijgt over de organisatie van Paus, raakt afgeleid van zijn taak wanneer Mo de Show plots opduikt.

Nadat ze haar persoonlijke revanche op Taliban heeft genomen vervolgt Nadira haar pad van wraak voor haar twee geliquideerde broertjes en vindt daarin de hulp van hitter Eiffel. Haar neef Adil zit in de gevangenis, waar hij worstelt met een dilemma als hij ontdekt dat Taliban in hetzelfde cellencomplex zit.

Het derde seizoen van Mocro Maffia bestaat uit zeven afleveringen en is geschreven door Achmed Akkabi, Ashar Medina, Oscar van Woensel en Randy Oost. De regie van het derde seizoen ligt in handen van Victor Ponten en Bobby Boermans. Fiction Valley is de producent.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen