dinsdag 16 januari 2018

Dekker start eigen YouTube-kanaal

Britt Dekker, bekend van programma’s als Britt & Ymke en Het Beste Idee van Nederland, heeft een eigen YouTube-kanaal gestart over haar favoriete hobby paardensport. Sinds maandag 8 december presenteert zij iedere week een nieuwe aflevering.

Daarbij neemt ze de kijker mee in de wereld van paarden, dressuur en verzorging. Daarnaast geeft ze handige tips en doet ze verslag van haar eigen ambities om over een jaar het NK dressuur te gaan rijden.

Dekker: “Ik heb echt veel zin om mijn eigen programma te gaan maken op YouTube en zo heel Nederland te laten delen in mijn passie voor paarden. Omdat het online is, hebben kijkers bovendien de mogelijkheid om vragen te stellen en in contact met mij te komen. Zo ontstaat er een echte community. Allemaal kijken naar PaardenpraatTV dus!”

Het YouTube kanaal PaardenpraatTV is een initiatief van Tuvalu Media en Britt Dekker. Het kanaal biedt iedere maandag en woensdag om 16.00 uur een nieuwe aflevering. De afleveringen op woensdag worden gemaakt met dressuurruiter Esra de Ruiter.

Bron: Tuvalu Media

Bericht delen