De Staff van Sinterklaas keert terug met nieuw uiterlijk Pieten
vrijdag 6 november 2020

De Staff van Sinterklaas keert terug met nieuw uiterlijk Pieten

Vanaf 6 november keert De Staff van Sinterklaas terug met een dagelijkse video op YouTube waarin de avonturen van Sinterklaas en zijn ‘staff’ te volgen zijn.

Productiehuis BOE Media Group kiest ervoor om het Sinterklaasverhaal én het uiterlijk van de Pieten dit jaar een volledige opfrisbeurt te geven. Buiten het Sinterklaasseizoen in november en december verblijven Sinterklaas en zijn Pieten in Spanje, waar zij alle tijd hebben om volop van de Spaanse zon te genieten.

De Pieten hebben dan ook een heerlijke ‘oranje zonnige kleur’, zo meldt de producent. Vanaf dit jaar gaan zij niet meer door de schoorstenen om pakjes te bezorgen, waardoor ze ook geen roetvegen meer hebben. Ook zijn er aansluitende lespakketten voor scholen ontwikkeld om mee te leven met het verhaal van Sinterklaas.

30 afleveringen op YouTube

Dit jaar volgen wij een spannend mysterie in het kasteel van Sinterklaas in Nederland. Vergezeld door nieuwe karakters als kapiteins Babor & Estribor en jonkvrouw Bea Willemsbos probeert De Staff het feest van Sinterklaas door te laten gaan als nooit tevoren. Vanaf 6 november is er dagelijks om 17.00 uur een nieuwe aflevering te bekijken via www.destaffvansinterklaas.nl of op het YouTube-kanaal De Staff van Sinterklaas.

Intocht 14 november om 10.00 uur
Naast het vernieuwde uiterlijk en de nieuwe karakters in De Staff van Sinterklaas, wordt er dit jaar ook een intocht georganiseerd. Thuis vanaf de bank kunnen alle kinderen de intocht meebeleven. Wáár Sinterklaas op magische wijze zijn entree zal maken blijft nog even geheim. De regisseur van alle videos is Andy van Veen.

Bron: BOE Media Group/BM

Bericht delen