De Radiofabriek start podcastserie voor en door Hilversummers
vrijdag 9 oktober 2020

De Radiofabriek start podcastserie voor en door Hilversummers

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek start vrijdag 9 oktober onder de titel Podcast Hilversum een speciale podcastserie voor en door Hilversummers.

In de nieuwe podcastserie worden elke vrijdag nieuwtjes en actualiteiten vanuit de Mediastad gedeeld en horen we wat de gewone Hilversummers op straat bezig houdt. Podcast Hilversum gaat backstage bij sportverenigingen en bij lokale ondernemers, maar ook worden met bekende Hilversummers herinneringen gedeeld over de Mediastad. De podcast wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en Yannick van den Wouw.

In de eerste aflevering is Eppo van Nispen tot Sevenaer te gast, directeur van Beeld en Geluid. Hij praat over de Dutch Media Week. Daarnaast gaan de makers met leerlingen en leerkrachten van het A. Roland Holst College in gesprek over de coronamaatregelen op school en gaan ze backstage bij de Drive In Bioscoop op het Media Park.

Jaco Bal van YPCA, De Radiofabriek: “Podcasts zijn hot! Ook jongeren weten de podcasts steeds meer te waarderen. Daarom is het de hoogste tijd dat we in de Mediastad Hilversum een eigen podcast krijgen. Voor en door Hilversummers.”

Vanaf vrijdag 9 oktober is er elke vrijdag om 17.00 uur een nieuwe editie van Podcast Hilversum beschikbaar via alle bekende podcast kanalen (Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Bron: De Radiofabriek/BM

Bericht delen