dinsdag 20 februari 2018

De Persgroep doet verslag van spelen met Studio Korea

De Persgroep is met Studio Korea begonnen met het uitzenden van videoverslagen vanuit Zuid-Korea. Video’s te zien op de landelijke en regionale krantensites van De Persgroep in Nederland en op de site van Q-Music.

Studio Korea bestaat uit verschillende terugkerende elementen, waaronder het vaste ochtendmoment van Hidde van Warmerdam en Thijs Zonneveld. Gianni Romme presenteert ‘De Voorspelling’ en Tessa Veldhuis neemt de presentatie van de spelshow ‘Gaan met die Koreaan’ op zich. Mattie Valk is ingevlogen om sporters en supporters ter plekke een hart onder de riem te steken. De dag eindigt met een samenvatting van de hoogtepunten van die dag. De Persgroep werkt hierin samen met Eurosport waarvan moederbedrijf Discovery Communications tot en met 2024 de exclusieve Europese uitzendrechten van de Olympische Spelen heeft.

Marko van Kampen, CEO MyChannels: “De Ronde van Italië was een vingeroefening voor het concept. We zonden zelfs twee keer per dag live uit. Dat kan nu niet vanwege het tijdsverschil met Zuid-Korea. Met die ervaring brengen we nu alles bij elkaar, vanuit alle gelederen van De Persgroep.”

Vandaag worden om 12:00 Nederlandse tijd de Olympische Spelen afgetrapt met het ontsteken van de Olympische vlam.

Bron: Emerce / BM

Bericht delen