De Lama’s vragen 10 euro voor online optreden
zaterdag 2 mei 2020

De Lama’s vragen 10 euro voor online optreden

Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai gaan online theater maken. Het trio, bekend van De Lama’s, wil live optreden voor een publiek van 1.500 personen. De bezoekers zitten thuis, nadat ze een kaartje hebben gekocht en via een linkje in hun mailbox ‘de sfeer van theater kunnen voelen en proeven’, aldus Beckand.

De Online Improv Show moet een ‘avondje uit’ worden. “Maar dan lekker thuis, op de bank, voor je laptop, de televisie of het grote scherm. Er is een inloop met een dj, een pauze, mensen kunnen zelf ook iets roepen en in beeld verschijnen en na afloop komen wij ook in de foyer. En dan bedoel ik: dat we op de foto kunnen met de mensen”, vertelt Beckand.

Hij is momenteel druk bezig met techniek, met Ticketmaster (voor de kaartjes) en de inhoud van de voorstelling. “Het wordt een show zoals het publiek van ons gewend is. Met allerlei improvisaties, scenes en diverse spellen, het moordspel. We gaan anderhalf uur lang los.”

Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai bedachten half maart In Quarantaine TV, waarbij ze elke dag online satire maakten. “Dat deden we vanuit eigen huis. Dat doen we nu weer. We houden ons aan de regels. Misschien dat we dan later wel op een podium kunnen, maar eerst gaan we het zo proberen.”

De show op 28 mei is overigens nu al uitverkocht. Daarom komt er een tweede show op 29 mei. Kaarten zijn te verkrijgen bij Ticketmaster en kosten 10 euro (exclusief servicekosten).

Bron: AD/BM

Bericht delen