Datingshow Prince Charming keert terug
dinsdag 14 september 2021

Datingshow Prince Charming keert terug

Prince Charming keert dit najaar terug bij Videoland. Opnieuw gaat een vrijgezelle man op zoek naar de liefde vanuit een palazzo in Italië.

De 28-jarige Chris staat centraal in het tweede seizoen van de romantische datingshow. Hij komt uit een klein dorpje in Limburg, heeft lang in Utrecht gewoond en woont sinds kort in Amsterdam. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag.

In zijn vrije tijd loopt hij veel hard, met als doel om één keer per jaar een marathon te lopen. Hardlopen is voor hem dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Hetzelfde heeft hij op werk- en relatiegebied: hij is altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken en niet op te geven.

Chris: “Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Prince Charming wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. Wanneer Prince Charming te zien is bij Videoland en welke mannen een gooi doen naar Chris’ hart, wordt later bekendgemaakt.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen