Daniël Dekker en Sabine Leijten gluren in de koelkast van BN’ers
vrijdag 29 oktober 2021

Daniël Dekker en Sabine Leijten gluren in de koelkast van BN’ers

In de 24-delige videoserie De Muzikale Koelkast nemen Daniël Dekker en Sabine Leijten elke twee weken een kijkje in de koelkast van een BN’er. Ook bespreken ze de favoriete muziekklassieker van hun digitale gast.

In de gelijknamige tiendelige podcastserie praat het tweetal wekelijks verder over wat ze te weten zijn gekomen over de eetgewoontes en leefstijl van de BN’ers. Vrijdag 29 oktober verscheen de eerste aflevering van de video- en podcastserie De Muzikale Koelkast, op de kanalen van NPO Radio 5, Omroep MAX, YouTube en de bekende podcastkanalen. Romy Monteiro is de eerste gast.

Daniël Dekker: “De BN’ers openen letterlijk de koelkast voor ons, dat is toch best persoonlijk. Net als wanneer je in iemands nachtkastje of handtas wil kijken. Onze gasten zijn openhartig over wat ze áltijd in huis hebben, wat hun guilty pleasure is en met welk product of gerecht er iets gevierd wordt. De link met muziek is er natuurlijk ook, we laten een jeugdfoto zien en willen graag weten aan welke muziek ze denken als ze aan vroeger denken. En natuurlijk willen we ook weten wat er vroeger thuis gegeten werd.”

De KoelkastCoach Sabine Leijten is een vaste gast in het programma Lunch Lekker met Daniël Dekker, dat elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen is op NPO Radio 5. Voor de podcast- en videoserie De Muzikale Koelkast trekken ze samen op. Leijten: “Kun je aan de inhoud van de koelkast zien of iemand er een gezonde leefstijl op na houdt? Ik denk van wel! In De Muzikale Koelkast is te zien en te horen hoe goed de BN’ers bezig zijn qua eten, als we hun koelkast mogen geloven tenminste. Aan mij de eer om de koelkast te beoordelen met sterren. In de podcast gaan we er wat dieper op in en geef ik ook praktische tips aan de luisteraars.”

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen