dinsdag 16 januari 2018

Cross Media Award voor specialist in verkiezingen

Vote Company, de specialist in het organiseren van publieksverkiezingen, heeft met de verkiezing van het Mooiste Natuurgebied een Cross Media Award gewonnen. Oprichter Marcel Demper sprak in zijn bedankspeech over een “geweldige waardering voor het instrument verkiezing”.

Vote Company bestaat sinds 2010 en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, organiseren, faciliteiten en groot maken van publieksverkiezingen. “Steeds meer marketeers leren de kracht van een verkiezing kennen. Hoe stemmers in beweging komen, de bevlogenheid van genomineerden, de roem voor de winnaars, de aandacht van de media, de grote deelbaarheid van een verkiezing via social media en de grote commerciële waarde van een verkiezing. Kortom, verkiezingen zijn hot en wij weten als geen ander hoe je een verkiezing als middel optimaal kunt inzetten en benutten. Het winnen van deze Cross Media Award is voor ons de bevestiging dat onze aanpak door mensen uit het vak is opgevallen. We zijn natuurlijk erg trots om deze award te winnen.”, aldus Demper.

 Vote Company realiseren onder meer de Musical Awards, de Zoover Awards, de verkiezing Clubhelden van de amateursport, de Dutch-IT Awards en de Leraar van het Jaar Verkiezing. En dus ook de verkiezing het Mooiste Natuurgebied, die in 2016 in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken is gerealiseerd en waarmee Vote Company nu een Cross Media Award heeft gewonnen.

 Belangrijkste doel van deze verkiezing: de natuurgebieden in Nederland op de kaart zetten en de bekendheid van deze gebieden te vergroten. Daarnaast heeft de verkiezing geresulteerd in een waardevolle emaildatabase van natuurfans. De resultaten van de campagne zijn uitstekend met onder andere de bekendmaking van de winnaar live in De Wereld Draait Door, meer dan 400 online en offline publicaties (waaronder NOS, AD, NRC, De Volkskrant, De Telegraaf, NU.nl RTL Late Night), 87.903 stemmers en ruim 31.000 views op online video’s met Floortje Dessing.

Bron: Vote Company/BM

Bericht delen