Concentrate komt met online spelshow Down of de Crown
zondag 20 januari 2019

Concentrate komt met online spelshow Down of de Crown

Op maandag 21 januari om 17.00 uur komt Concentrate met de spelshow Down of de Crown. Met de grote hoeveelheid content die op YouTube te vinden is, wordt het eindelijk tijd om de balans op te maken van wat bekend Nederland hiervan heeft opgestoken.

Onder toeziend oog van YouTube-queen Monica Geuze strijden twee teams onder leiding van Kaj Gorgels en Kaj van der Ree tegen elkaar, waarbij de belangrijkste vraag is: wie gaat er Down en wie wint de Crown? De gasten van dit eerste seizoen zijn Anna Nooshin, Danny Froger, Gwen van Poorten, Koen Weijland, Maradonnie, Sylvana IJsselmuiden, Esko, Qucee, Iris Enthoven, Marije Zuurveld, Melanie Latooy en Milan Knol.

Voor Monica Geuze is dit de eerste keer dat zij een spelshow presenteert: “Het presenteren van een spelshow is iets nieuws voor mij, maar met de twee gezellige, eigenzinnige teamcaptains en vrolijke gasten is het echt een feestje. Het presenteren smaakt zeker naar meer.”

Naast gezelligheid is er uiteraard ook een flinke dosis fanatisme aanwezig bij de captains en hun gasten. Welk team heeft het meeste verstand van alles dat zich afspeelt in de snel veranderende virtuele wereld, en wie mag zich na de aflevering nog even gaan verdiepen in de vlogs van collega’s?

Down of de Crown wordt geproduceerd door Towel Media en is vanaf 21 januari om 17.00 uur online te zien op Concentrate.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen