Comedy Central lanceert nieuwe Nederlandse YouTube-serie
donderdag 20 juni 2019

Comedy Central lanceert nieuwe Nederlandse YouTube-serie

Nederland staat in de fik, de politiek lacht in zijn vuistje en heeft tot op de dag van vandaag geen oplossingen voor de vele wereldproblemen die ons te wachten staan. Het wordt dus tijd dat de professionals opstaan en het heft in eigen hand nemen. Comedians lossen de problemen van de wereld op in Comedians Solve World Problems. Er komt iedere dinsdag een nieuwe aflevering op Comedy Central’s YouTube-kanaal.

Onder leiding van Pepijn Schoneveld pakken comedians stuk voor stuk een echt wereldprobleem aan. In elke aflevering laten twee comedians hun creatieve licht schijnen op een kwestie en komen ze met de meest bijzondere oplossingen. Voordat het World Problem als opgelost of onopgelost verklaard wordt, zullen de comedians eerst het probleem tot op het bot afbreken en daarover debatteren om zo tot verschillende creatieve oplossingen of alternatieven te komen! In een snel tempo zullen de onderwerpen en oplossingen veel betrokkenheid op Facebook, YouTube en Instagram teweeg gaan brengen. Van sexisme tot aan Social Media verslaving – alles komt aan bod.

Maar de grote vraag is nu wel: wie zijn aan boord om de wereldproblemen voor eens en voor altijd op te lossen? Comedy Central heeft een legioen aan comedians, waaronder Fuad Hassen, Martijn Kardol, Soe Nsuki en Anne Neuteboom.

Bron: Comedy Central/BM

Bericht delen