Dinsdag 16 januari 2018

Comedy Central lanceert Niet voor TV

Het binge-watchen kan beginnen met Niet voor TV, de nieuwe online portal van Comedy Central. Op Niet voor TV (www.comedycentral.nl/nietvoortv) vindt de bezoeker 10 niet eerder vertoonde comedyseries, speciaal gemaakt voor web. De Niet voor TV shows zijn snel, kort, absurd en nemen geen blad voor de mond.

300 SunnySide
Voor de huisgenoten van 300 SunnySide is elk probleem het einde van de wereld. Of het nu een vieze badkamer is of een slecht geplande paddotrip, Cal en zijn vrienden pakken elke situatie aan met een combinatie van onkunde en labiliteit die grenst aan het verontrustende.

Pixelheads
Onder andere sketch-artiesten Rich Fulcher, Steve Agee, H. Michael Croner en anderen spreken de stemmen in van deze animatieserie over een groep kleurrijke en grofgebekte gamers. Onder hun hoede worden Minecraft personages in Grand Theft Auto getransporteerd en wordt de ene digitale ervaring na de andere op hilarische wijze uitgespeeld.

Pie Guys
Pie Guys volgt de levens van drie bezorgers die werken bij een pizzeria in Los Angeles. Ondanks het feit dat ze alle drie een zeer verschillend type idioot zijn, delen ze genoeg overeenkomsten om van bizar avontuur in bizar avontuur te vallen. En dan hebben we het natuurlijk over het soort avonturen dat bol staat van drank, seks, drugs en, inderdaad, pizza.

Bro-Dependant
H. Michael Croner en Greg Worswick spelen Anderson en Zac, twee dudes die legit as f**k zijn en die verenigd worden door hun liefde voor seks, drugs en keihard chillen. Een bromance voor échte bros. “Hell yeah, bro! Hell yeah!”

The Walsh Bros. Great and Secret Comedy Show
Half sketch show, half candid camera en een derde helft klinklare onzin. In The Walsh Bros. Great and Secret Comedy Show worden Chris en David Walsh losgelaten in de straten van Los Angeles met als enige doel om mensen hun leven zo leuk en verwarrend mogelijk te maken. Volg de broers terwijl ze speurtochten doen, slecht geïnformeerde wandeltochten ondernemen en op geheime missies gaan.

Six Guys One Car
Mike Anthony, Rome Green Jr., Tay Dier, Cameron Miller, Chaz Miller en Amanuel Richards zijn de comedygroep Dormtainment, al kunnen ze niet bepaald succesvol genoemd worden. Toch laten ze in deze gevatte show zien dat scherpe tongen en charmante persoonlijkheden het elke keer winnen van een gebrek aan geld en een degelijk vervoersmiddel.

Roustabout
Comedian Kurt Braunohler heeft een plan: De lengte van de Mississippi afleggen op een jetski, genoeg geld inzamelen om 500 geiten en 1000 kippen naar Afrika te sturen, en onderweg zoveel mogelijk absurditeit en plezier verspreiden. Volg in Roustabout zijn avontuur waarin hij oude vrienden tegenkomt, nieuwe vrienden maakt, stand-up opvoert en in prachtige escapades belandt.

New Timers
New Timers is geschreven, geregisseerd en gespeeld door Matt Porter en Charlie Hankin. De show speelt zich af in een periode na de volledige instorting van de samenleving zoals we hem kennen. Er is geen overheid en de wereldpopulatie is ernstig gekrompen. In deze wereld proberen Matt en Charlie liefde te vinden, hebben ze discussies over goede manieren en zoeken ze naar alles wat ze nodig hebben om te kunnen overleven.

Nothing To Report
In Nothing to Report volg je de dagelijkse avonturen van Chance en Moses, twee politieagenten die zich kunnen voegen bij de grootste en bekendste politie duo’s – ware het niet dat ze liever in de stoelen van hun politiewagen zitten. Dat boeven vangen gebeurt wel, maar op hun eigen tijd. Je kan immers geen criminaliteit bestrijden zolang je met je eigen emotionele bagage zit.

Biatches
De animatieserie Biatches gaat over de avonturen van Dan en Julia, twee vriendinnen zoveel mogelijk onheil loslaten op de levens van hun lerares, studiegenoten en ouders. De stemmen van de meisjes worden ingesproken door bedenkers Dana Min Goodman en Julia Wolov. Niet voor de poes.

Bron: Comedy Central/Broadcast Magazine

Bericht delen