Christelijk filmkanaal Manna gelanceerd op Amazon Prime Video
vrijdag 13 mei 2022

Christelijk filmkanaal Manna gelanceerd op Amazon Prime Video

ODMedia en NEEMA Media hebben samen het online christelijke VOD-filmkanaal Manna gelanceerd. Het is te vinden op Amazon Prime Video, exclusief in de Benelux.

Voor € 3,99 per maand (na gratis proefabonnement van 14 dagen) hebben de kijkers een abonnement op het kanaal en kunnen ze onbeperkt meer dan 100 christelijke speelfilms, series en documentaires kijken.

De naam Manna staat voor het voedsel dat God uit de hemel liet vallen voor zijn volk in de woestijn. Met het gelijknamige Amazon Prime-kanaal hopen de initiatiefnemers kijkers te inspireren en te ondersteunen in hun geloof.

Op Manna vinden kijkers inspirerende en gezinsvriendelijke entertainment voor alle leeftijden. Het kanaal biedt 100 films en wordt elke maand aangevuld met nieuwe programma’s, zoals documentaires, series, films, muziek concerten en meer. Klassieke titels zijn onder meer W.W.J.D., God’s Not Dead en Restoring the Shack.

ODMedia is verantwoordelijk voor de techniek en NEEMA Media verzorgt de content van Manna. Paul van der Niet, directeur van NEEMA Media: “Vanaf het ontstaan van NEEMA in 2009 hebben we samengewerkt met onze technische partner ODMedia. Ons doel was en is nog steeds om mensen te inspireren door content en we zijn blij dat we daarbij gebruik kunnen maken van de kennis en het netwerk van ODMedia. Het heeft ons al veel gebracht en met Manna ontstaat een mooie nieuwe kans.”

Bron: ODMedia/BM

Bericht delen