dinsdag 16 januari 2018

CATOPIA.TV lanceert Tinder voor katten

Kattenzender CATOPIA.TV van Zoomin.TV lanceert een nieuwe feature in de  app CATOPIA. Met CATINDER worden adoptiekatten in de verschillende dierenasielen gemakkelijk gekoppeld aan een nieuw baasje. Eenvoudig links of rechts swipen tot je een match krijgt met de kat van jouw dromen.

De katten die voorbijkomen staan in de database van de website Ik zoek baas.nl van de Dierenbescherming. Daarop worden alle dieren voorgesteld die in de asielen van de Dierenbescherming zitten en een nieuw huis zoeken. Er kunnen geen katten online worden besteld. Nederland heeft de wereldprimeur met CATINDER.

“Bij het kattenkanaal CATOPIA.TV draait alles om katten in alle kleuren en maten. Met CATINDER helpen wij adoptiekatten graag aan een beter leven bij een nieuw baasje”, legt Erik Kross uit. “CATINDER maakt het makkelijker dan ooit om een nieuwe spinnende vriend te vinden én helpt katten die een nieuw baasje zoeken. Bovendien is het ook leuk en ontspannend om naar katjes te kijken. Happiness is having a cat as friend.”

Bron: Zoomin.TV/BM

catinder visual

Bericht delen