Buienradar.nl en NOS.nl vallen in de prijzen
vrijdag 23 november 2018

Buienradar.nl en NOS.nl vallen in de prijzen

Buienradar.nl is door het publiek verkozen tot de website van het jaar. Het team achter de website kreeg de prijs donderdagavond uitgereikt tijdens een gala in Amsterdam.

Naast de algemene winnaar waren in 37 categorieën prijzen te verdelen. In elke categorie werd een populairste en een beste website gekozen. De populairste websites zijn die met de meeste stemmen binnen hun categorie. De beste websites zijn de sites met de hoogste scores op inhoud, navigatie en ontwerp. Buienradar mocht in de categorie Weer & Verkeer beide prijzen ophalen.

In de categorie Nieuws heeft NOS.nl allebei de awards gewonnen. Gerard de Kloet van NOS Nieuws reageert opgetogen. “Dit is echt heel gaaf, vooral omdat het publieksprijzen zijn natuurlijk. Mooi dat mensen ons kiezen tussen alle andere uitstekende nieuwsmedia.”

Ook Lindanieuws.nl won twee awards, in de categorie Lifestyle. “Het blijft maar feest bij ons, dit najaar,” reageert hoofdredacteur Jossine Modderman op haar eigen website. In de categorie Media mocht het consumentenprogramma Radar beide prijzen ophalen. In totaal zijn er dit jaar bijna 400.000 stemmen uitgebracht. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door onderzoeksbureau Multiscope en mediaplatform Emerce.

Bron: NOS

Bericht delen