BOTS TV gaat vrijdag van start
woensdag 20 januari 2021

BOTS TV gaat vrijdag van start

Vrijdag 22 januari om 16.00 uur is de eerste uitzending van BOTS TV. Een uur durend programma over innovaties rondom beleggen en investeren, geproduceerd door de Nederlandse startup BOTS.

Colin Groos, co-founder van BOTS: “We hebben er voor gekozen om naast een nieuwe manier van beleggen ons ook te positioneren met een nieuwe manier van tv maken. De kwaliteit van BOTS TV is onvergelijkbaar met traditionele vlogs of podcasts. Het wordt geproduceerd in onze ‘in house’ studio in Haarlem met internationale gasten en een sterk presentatietrio.”

De presentatie is in handen van Koen Schobbers, groot geworden in e-sports, Herbert Blankesteijn, bekend van de Cryptocast bij BNR en ADOSA, een jong talent die vanuit de input van de gebruiker redeneert. BOTS TV zal elke week toonaangevende gasten in de beleggingsindustrie aan het woord laten. Zo zullen bijvoorbeeld Charles Nenner en Tim Draper in de uitzendingen verschijnen. De eerste aflevering is 22 januari om 16.00 uur live, interactief en wereldwijd te zien op Twitch, YouTube en Facebook.

Algoritmes en beleggen
Ongeveer 80 procent van de wereldhandel draait op algoritmes en alle professionele handelshuizen werken er mee. Vermogensbeheerders en particulieren echter niet. Met BOTS is deze techniek nu voor iedereen toegankelijk via de BOTS app. Een belangrijk voordeel van algoritmes is dat ze alleen wiskundige en geen emotionele beslissingen maken.

Bron: BOTS/BM

Bericht delen