Bokswedstrijd Harm vs. Tim te zien via live stream
vrijdag 15 maart 2019

Bokswedstrijd Harm vs. Tim te zien via live stream

TV2Z uit Hilversum verzorgt dit weekeinde de live stream van diverse bokswedstrijden met bekende YouTubers.

Op zaterdag 16 maart organiseert Fantube onder meer de bokswedstrijd tussen de vermaarde YouTubers Harm en DieTim in het Topsportcentrum te Almere.

Naast Harm (550K volgers) en DieTim (432K volgers) zullen ook Paul King (183K volgers) vs. JohnQuote (210K volgers) en Aarthos (100K volgers) vs. Kwaaivines (292K volgers) in de ring verschijnen. De heren zijn de afgelopen vijf maanden door professionele boksers getraind en gecoacht onder begeleiding van de Nederlandse Boks Bond, dus het belooft een spektakel te worden.

Het bijzondere van het evenement is tevens dat het live te volgen is via een OTT TVOD live stream die wordt verzorgd door het Hilversumse mediabedrijf TV2Z. De productie ligt in handen van Daan van Leeuwen van TV2Z in samenwerking met Mike Kasbergen van Academy Pictures, die het facilitaire gedeelte op zich neemt.

Daan van Leeuwen van TV2Z: “We behandelen de productie en de live stream van het evenement als een volwaardige productie, alleen doen we het op een kostenefficiënte manier waardoor het voor alle partijen inclusief de kijker betaalbaar blijft.”

Mike Kasbergen van Academy Pictures: “We hebben in totaal drie camera’s klaar staan om de wedstrijden zo goed mogelijk te verslaan en schakelen alles live. Daarnaast loopt er een camera mee met de speaker, Bas van Teylingen, die tussen de wedstrijden door interviews heeft met de crème de la crème van de Nederlandse YouTubers.”

Voor € 2,99 kunnen de fans van de YouTubers de wedstrijd op zaterdag 16 maart vanaf 17.55 uur volgen via elk mobiel apparaat met de special ontwikkelde app in de Apple App Store en Google Play of op de laptop/desktop via www.harmvstim.tv.

Bron: TV2Z/BM

Bericht delen