BNR lanceert podcast BNAIR over de toekomst van de luchtvaart
maandag 22 juni 2020

BNR lanceert podcast BNAIR over de toekomst van de luchtvaart

Vliegen staat meer ter discussie dan ooit. Wel of geen staatssteun, volle vliegtuigen en lege theaters, vliegen voor een prikkie en vliegtrots versus vliegschaamte. De coronacrisis dwingt ook deze sector om na te denken over aanpassingen en vernieuwing. Een ideaal moment voor een podcast over luchtvaart.

De podcast is tegelijkertijd ook een poging om een nieuwe luchtvaartmaatschappij op te richten: BNAIR. Aan het einde van de tiendelige serie is er een antwoord op de vraag: “Is dit inderdaad het ideale moment om een nieuwe luchtvaartmaatschappij op te richten of ziet BNAIR ze vliegen?”

In de podcast bespreken Melvin Broekaart en Tamara Doves de mogelijkheden die er ontstaan nu het crisis is binnen de luchtvaart biedt. Als alles opnieuw ter discussie staat is dan ook alles mogelijk? Kindvrij vliegen bijvoorbeeld? Of juist een vliegtuig met ballenbak? Kunnen stewardessen worden vervangen door magnetrons en mag de inrichting van het vliegtuig op de schop? Lukt het om een BNAIR lounge van de grond te krijgen? En wat zijn de mogelijkheden voor BNAIR om zo groen mogelijk te vliegen?

De podcast is interessant voor iedereen die vliegt: professioneel of niet professioneel, vliegtuigsceptici en vliegtuigfanatici, passagiers met vliegschaamte en passagiers met vliegtrots en te beluisteren via BNR.nl, de BNR app en andere gangbare podcast-platforms zoals Spotify.

Bron: BNR/BM

Bericht delen