BNNVARA lanceert podcast De koffer in met 3 op Reis
vrijdag 5 juni 2020

BNNVARA lanceert podcast De koffer in met 3 op Reis

In de nieuwe reispodcast De koffer in met 3 op Reis dromen Chris Zegers en Jennifer Hoffman samen met de 3 op Reis-crew weg bij de meest bijzondere en mooiste bestemmingen.

Elke aflevering zoomen ze aan de hand van tien vaste vragen in op één land. En dat levert opmerkelijke reisverhalen, praktische tips en hilarische anekdotes op.

Chris Zegers: “Als we op reis zijn voor 3 op Reis, zouden we het liefst een webcam in de koffer gooien om iedereen live mee te nemen op onze reizen. We beleven namelijk zoveel mooie reisavonturen die we graag willen delen, maar daar is de zondagavonduitzending echt te kort voor. Verhalen als ‘hoe een kakkerlak in de Colombiaanse jungle mijn mond in liep, terwijl ik lekker lag te dromen’ zijn niet te filmen, maar wel goed te vertellen. In onze nieuwe podcast De koffer in met 3 op Reis delen we al onze avonturen, belevenissen en ervaringen achter de schermen. Zo nemen we de luisteraar toch een beetje mee in onze koffer.”

In de zesdelige podcastserie praten Chris Zegers en Jennifer Hoffman over Taiwan, Bhutan, Finland, Oezbekistan, New Mexico en Colombia. De koffer in met 3 op Reis is om de week op woensdag te beluisteren via Spotify en andere podcast apps.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen