BM90: Wie wordt het derde Mediatalent van het Jaar?
vrijdag 2 juli 2021

BM90: Wie wordt het derde Mediatalent van het Jaar?

Natuurlijk is iedereen bekend met de Omroepman of –vrouw van het Jaar. Sinds 1991 heeft BM die befaamde award inmiddels 30 keer uitgereikt, de laatste keer aan NPO’s directeur Video Frans Klein. Helaas moest dat eind vorig jaar coronaproof en bescheiden plaatsvinden, maar op 6 december hopen we in Beeld en Geluid ouderwets in groot gezelschap samen te komen, voor een pakkende Broadcast Media Society, met aansluitend de bekendmaking van de nieuwe Omroepman of vrouw van het Jaar.

Maar we hebben nóg een prijs, die misschien wat minder bekend is en impact heeft, maar die we minstens zo prestigieus vinden en eveneens grote toekomst heeft. En dat is het BMYoung Mediatalent van het Jaar. In 2019 had Niels Lodeweges van het EndemolShine-platform Legends of Gaming de primeur van deze prijs. En vorig jaar werd Alain Dikken, Solutions Consultant bij NEP, gekroond tot BMYoung Mediatalent van het Jaar.

Op 6 oktober, de Talent Day tijdens Dutch Media Week in Beeld en Geluid, zal de derde winnaar op rij bekend worden gemaakt. Heb jij of ben jij een collega die heeft bewezen verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat? Die voor of achter de schermen werkt en dagelijks laat zien een grote toekomst te hebben in de mediawereld? En die niet ouder is dan 30 jaar? Meld haar of hem dan meteen aan via mediatalent@fcklap.nl, inclusief korte bio en motivatie. Tot en met vrijdag 3 september kunnen omroepen, producenten, facilitaire bedrijven of zelfstandigen hun talenten opgeven. Bekijk aflevering 167 van BM90 met Jeroen te Nuijl hier.

Op het YouTube kanaal van BM (Broadcast Magazine) vind je al onze video’s: BM90, BM Talk, BM Review, BMY en BM Reportage. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s? Abonneer dan gauw en houd broadcastmagazine.nl in de gaten.

Bron: BM

Bericht delen