BM90: SGP wil af van Gewoon. Bloot
vrijdag 12 maart 2021

BM90: SGP wil af van Gewoon. Bloot

Het moet toch niet gekker worden: BM heeft de rubriek In productie en net af, waarvoor producent Warner het programma Gewoon. Bloot inzond. Maar wel met de volgende kennisgeving: ‘Zoals je wellicht weet, heeft de aankondiging van Gewoon. Bloot voor veel commotie gezorgd vanuit de conservatieve hoek. Om de veiligheid van onze mensen te kunnen garanderen, hebben we de details over de crew niet ingevuld’…

SGP-leider Kees van der Staaij wil voorkomen dat de NTR vanaf zondag 21 maart deze serie gaat uitzenden Verder pleitte hij voor een ethische richtlijn die nieuwe kinderprogramma’s in dit genre moet voorkomen. Volgens de NTR is Gewoon. Bloot heel zorgvuldig geproduceerd en wordt juist veel rekening gehouden met de grenzen van de kinderen. Jeroen te Nuijl ziet geen reden daaraan te twijfelen en vindt dat de SGP zichzelf weer eens lelijk blootgeeft. Bekijk aflevering 152 van BM90 hier.

Op het YouTube kanaal van BM (Broadcast Magazine) vind je al onze video’s: BM90, BM Talk, BM Review, BMY en BM Reportage. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s? Abonneer dan gauw en houd broadcastmagazine.nl in de gaten.

Bron: BM

Bericht delen