BM90: Seks, voetbal en facilitaire partijen
vrijdag 11 juni 2021

BM90: Seks, voetbal en facilitaire partijen

We kennen onze plaats: deze wekelijkse 90 seconden zijn bedoeld voor en gericht op een relatief bescheiden, betrokken doelgroep in de mediabranche. Maar binnen die niche willen we natuurlijk wel zo veel mogelijk mensen bereiken en impact hebben.

En daar zit de laatste weken een beetje de klad in. Daarom ditmaal een klein experiment, gewoon omdat het kan. Sex sells, zeggen ze niet voor niets en dat is in de mediawereld niet anders. Het woord ‘seks’, ‘porno’ of ‘bloot’ in een programmatitel doet vaak wonderen voor het bereik.

Want ook opvallend: facilitair nieuws doet het altijd goed op ons platform. BM is zo ongeveer nog het enig overgebleven medium dat structureel aandacht schenkt aan technologische ontwikkelingen in de broadcastsector, en dat wordt gewaardeerd. Dus laten we hier ook even namen vallen als NEP, United, Red Bee Media, The Crew, Broadcast Rental, Chain, Lichtmacht en SMP; baat het niet, dan schaadt het niet! Bekijk aflevering 164 van BM90 met Jeroen te Nuijl hier.

Op het YouTube kanaal van BM (Broadcast Magazine) vind je al onze video’s: BM90, BM Talk, BM Review, BMY en BM Reportage. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s? Abonneer dan gauw en houd broadcastmagazine.nl in de gaten.

Bron: BM

Bericht delen