BM90: Mediacourant verwijdert reaguurders en Talpa introduceert Car Wars
vrijdag 26 februari 2021

BM90: Mediacourant verwijdert reaguurders en Talpa introduceert Car Wars

We worden weer eens geconfronteerd met de mooie en lelijke gezichten van deze tijdgeest. Om met dat laatste te beginnen: website Mediacourant.nl ziet zich na 17 jaar genoodzaakt te stoppen met het plaatsen van reacties onder de berichten.

Het modereren van de vaak ontoelaatbare, grensoverschrijdende commentaren blijkt dermate intensief en belastend, dat Mediacourant zijn reaguurders nu maar helemaal verwijdert van het platform.

En dan: we gingen op tv eerst aan de slag met dominostenen, toen met LEGO en daarna kwamen er talentenjachten voor miniatuurbouwers. Nu zijn we aan het knikkeren, gaan we straks bij MAX op zoek naar de beste modeltreinbouwer en komt Talpa dit najaar met Car Wars op SBS6. BN’ers racen daarin met radiografisch bestuurbare auto’s over spectaculaire circuits en kunnen geld verdienen voor een goed doel.

Bekijk aflevering 150 van BM90 met Jeroen te Nuijl hier.

Op het YouTube kanaal van BM (Broadcast Magazine) vind je al onze video’s: BM90, BM Talk, BM Review, BMY en BM Reportage. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s? Abonneer dan gauw en houd broadcastmagazine.nl in de gaten.

Bron: BM

Bericht delen