BM Talk met Sahil Amar Aïssa
woensdag 10 juni 2020

BM Talk met Sahil Amar Aïssa

BM Talk kent deze week twee nieuwe gezichten: presentator Samantha Coleridge gaat in gesprek met Sahil Amar Aïssa, verslaggever, acteur en programmamaker (Make Holland Great Again) bij BNNVARA.

Hij maakt er geen geheim van: “Ik ben activistisch bezig en mensen zeggen dan: o, leuk. Maar dat is helemaal niet leuk, dat is nodig! Het is niet mijn hobby om te praten over vrouwenemancipatie of discriminatie, maar ik heb een podium en voel me als minderheid geroepen om bepaalde issues op tafel te leggen. Het gaat niet van de oude, witte mannelijke garde komen…”

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al ruim vijftig gasten van voor en achter de schermen te melden hadden. Nog in het verschiet liggen Matthias Scholten (RTL), William Linders (ODMedia), Martine van Os (Omroep MAX), Tim van der Wiel (GoSpooky), Leonie Kootstra (Discovery), Celeste Boddaert (OPEN Rotterdam), Mylene Verdurmen (AVROTROS), Robert Fortuijn (NPO Zapp/Zappelin) en Hélène Hendriks (Talpa/FOX).

Bron: BM

Bericht delen