BM Talk met Sosha Duysker
woensdag 8 september 2021

BM Talk met Sosha Duysker

Sosha Duysker wist het al van jongs af aan: presentatrice of actrice, dat wil ik worden. Maar na een traumatische auditie op de Toneelschool leek ze hard op weg naar een carrière áchter de schermen.

Tot ze in 2016 solliciteerde naar de rol van presentatrice bij Het Klokhuis. Sosha werd gekozen uit ruim 2.000 inzendingen en sindsdien is ze niet meer van de beeldbuis weg te denken. Behalve Het Klokhuis presenteerde ze ook De Buitendienst, Zapplive en Atlas. En als kers op de taart sleepte Sosha in 2020 de Philip Bloemendal Prijs voor journalistiek presentatietalent binnen. In BM Talk vertelt ze aan presentator Joost Koning onder andere over haar drijfveren en geeft ze antwoord op de vraag welk televisieprogramma ze ooit nog op haar palmares moét zetten.

Meer BM Talks bekijken? Klik hier en abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen video meer te missen. De komende weken zijn onder anderen Oege Boonstra, Naeeda Aurengzab, Heleen van Lindonk, Jeroen Pen en Sjoerd Pennekamp te gast in BM Talk.

Bron: BM

Bericht delen