BM Talk met Rolf Schreuder
woensdag 21 april 2021

BM Talk met Rolf Schreuder

De Alliantie Digitaal Samenleven is een publiek-privaat samenwerkingsverband van circa dertig partijen, die een inclusieve digitale samenleving zien als een maatschappelijke taak.

De initiatiefnemers van de Alliantie zijn Jeroen Hoencamp (CEO VodafoneZiggo), prinses Laurentien van Oranje (oprichter Number Five Foundation) en Raymond Knops (demissionair staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties).

Het kernteam van de Alliantie bestaat uit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en Stichting Number Five Foundation. Programmanager Rolf Schreuder vertelt in deze BM Talk aan presentator Kevin van den Berg hoe de ADS de bestaande ‘digitale kloof’ wil dichten, hoe ze zich onderscheidt van andere initiatieven en welke projecten worden ondernomen.

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al ruim 70 gasten van voor en achter de schermen te melden hebben. Nog in het verschiet liggen onder anderen Carel Kuyl en Lisa Boers, Bart Barnas, Fiona Arens, Job Robbers, Leonne Stentler, Mireille van Ark, Isidoor Roebers, Omar Kbiri en Robert Kievit.

Bron: BM

Bericht delen