BM Talk met Robert Fortuijn
woensdag 26 augustus 2020

BM Talk met Robert Fortuijn

Robert Fortuijn is netmanager Zapp/Zappelin bij de NPO. Hij heeft zelf geen kinderen, maar ziet dat eerder als een voor- dan een nadeel. “Ik vind het niet moeilijk om me te verplaatsen in een tienjarige en zit meer aan de kant van de kinderen dan van de ouders.”

Waar moet goede kindertelevisie volgens hem aan voldoen en wat onderneemt hij om de publieke omroep relevant te houden in het enorme (online) concurrentieveld? In BM Talk vertelt Robert Fortuijn over zijn drijfveren en ambities, zoals het creëren van een sterke kinderomgeving op het NPO Start/Plus-platform.

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al ruim vijftig gasten van voor en achter de schermen te melden hebben. Nog in het verschiet liggen Sharid Alles (NPO 3FM), Tarik Traidia (NewBe), Peter Kuipers (KRO-NCRV), Frank Volmer (Ster), Mir Wermuth (Media Perspectives), Herman Dummer (Dutch Media Week), Marco-Paul de Jeu (Cape Rock), Madeleijn van den Nieuwenhuizen (Zeikschrift) en Jeroen Bartelds (TikTok).

Bron: BM

Bericht delen