BM Talk met Peter van der Vorst
woensdag 18 november 2020

BM Talk met Peter van der Vorst

Als achtjarige trok de journalistiek hem al, “want dan kun je interessante mensen ontmoeten en kom je nog eens ergens”. Uiteindelijk is die fantasie ook wel uitgekomen, constateert Peter van der Vorst met een lach in deze aflevering van BM Talk tegenover presentator Joost Koning.

De gedreven programmadirecteur van RTL vertelt onder andere over zijn achtergrond, ambities, de stappen als royaltyverslaggever en zijn vechtlust. Van der Vorst kwam in zijn huidige functie bepaald niet in een gespreid bedje terecht na het vertrek van tal van sterren, maar “het zorgde er ook wel voor dat je in vruchtbare aarde weer nieuwe dingen kon laten groeien”. Hij vertelt nu het verhaal van RTL en dat is wel even wennen.

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al ruim zestig gasten van voor en achter de schermen te melden hebben. Nog in het verschiet: Taco Zimmerman, Saïda Fahker, Anuar Aoulad Abdelkrim, Suzanne Bosman, Gerard Kuipers, Daniël Verlaan, Aminanta Minte en Michael Spendel.

Bron: BM

Bericht delen