BM Talk met Peter Kuipers
woensdag 4 november 2020

BM Talk met Peter Kuipers

Moet KRO-NCRV een productiebedrijf of een maatschappelijk mediabedrijf zijn? Voor directievoorzitter Peter Kuipers was die vraag niet moeilijk te beantwoorden bij zijn aantreden. “Wij krijgen als publieke omroep 80, 90 miljoen van de samenleving en daarvoor moeten wij iets terugbieden. Dat is niet alleen een programmaatje maken en succes ermee.”

Wat betekent ‘3D’ voor hem, wat heeft hij met ‘afvinklijstjes’ en aan welke doelstellingen moet het scherper kiezende KRO-NCRV voldoen? “We zijn veel te wit, we moeten verkleuren”, stelt Peter Kuipers onder andere vast in deze aflevering van BM Talk. En hoe ziet zijn eigen toekomst eruit?

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al ruim vijftig gasten van voor en achter de schermen te melden hebben. Nog in het verschiet: Chee Han Kartosen Wong, Peter van der Vorst, Taco Zimmerman, Saïda Fahker, Anuar Aoulad Abdelkrim, Mireille van Ark, Gerard Kuipers, Suzanne Bosman, Aminanta Minte, Daniël Verlaan en Michael Spendel.

Bron: BM

Bericht delen