BM Talk met Michael Spendel
woensdag 20 januari 2021

BM Talk met Michael Spendel

Michael Spendel is managing director van Dutch CORE, de organisatie voor de NPO en de publieke omroepen op het gebied van rechtenmanagement en exploitatie.

De verkoop van Nederlands product aan nationale VOD-platforms gaat “ontzettend goed”, constateert hij, maar internationaal gezien ligt het lastiger wegens “budgettaire uitdagingen”. Toch ziet Spendel met name voor Nederlands drama talloze kansen en heeft Dutch CORE de ambitie om voor meer partijen actief te zijn dan alleen de publieke omroepen.

Een Dutch Pavilion met financiële steun uit Den Haag tijdens MIPCOM in Cannes half oktober biedt daarvoor dit najaar mogelijk soelaas. En wat is tot dusverre eigenlijk zijn grootste verkoopsucces? Michael Spendel vertelt het Jeroen te Nuijl in deze BM Talk.

Op het YouTube kanaal van BM vind je al onze video’s: BM90, BM Talk, BM Review, BMY en BM Reportage. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s? Abonneer dan gauw en houd broadcastmagazine.nl in de gaten. Nog in het verschiet bij BM Talk liggen onder anderen Bernard Kobes, Marc Dik, Wouter van der Pauw, Gianni Grot, Emiel Neervoort, Ton Rozestraten, Fleur Winters, Ralph Wagenaar, Julian Marks en Iris Rulkens.

Bron: BM

Bericht delen