BM Talk met Jeroen Bartelds
woensdag 28 oktober 2020

BM Talk met Jeroen Bartelds

TikTok is alom aanwezig in de pers wegens de Chinese leiding van het bedrijf. De filmpjes worden ver buiten het platform gedeeld en bekeken, en het boek TikTok The Challenge was binnen een maand tijd al toe aan de tweede druk.

Genoeg redenen om met een TikTokker in gesprek te gaan en Jeroen Bartelds (TikToknaam @jeroenbarteldss) is hier een perfecte gast voor.

Met filmpjes die meer dan 1 miljoen keer bekeken worden, doet hij het goed op het platform. Wat maakt TikTok uniek ten opzichte van bijvoorbeeld Instagram? Hoe verklaart Jeroen zelf dat hij zo hard groeit op het platform? Hoe werkt reclame maken en geld verdienen voor Jeroen en bedrijven op TikTok? In de studio van BM Talk krijgt presentator Joost Koning antwoord op onder andere deze vragen.

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al ruim vijftig gasten van voor en achter de schermen te melden hebben. Nog in het verschiet: Peter Kuipers, Chee Han Kartosen Wong, Peter van der Vorst, Taco Zimmerman, Saïda Fahker, Anuar Aoulad Abdelkrim, Mireille van Ark, Gerard Kuipers, Suzanne Bosman, Aminanta Minte, Daniël Verlaan en Michael Spendel.

Bron: BM

Bericht delen