BM Talk met Gianni Grot
woensdag 27 januari 2021

BM Talk met Gianni Grot

Filmregisseur, theatermaker, danser, choreograaf, editor, afgestudeerd bedrijfskundige én schrijver, maar de afgelopen tijd ook vooral medeoprichter en business director van Omroep Zwart: Gianni Grot.

Samen met Akwasi streeft hij naar ‘een juiste afspiegeling van de samenleving bij de publieke omroep, zowel voor als achter de schermen’. In november vorig jaar hadden ze de benodigde 50.000 leden al binnen en inmiddels staat de teller op bijna 60.000.

In deze aflevering van BM Talk vertelt Gianni Grot aan Joost Koning onder andere hoe Omroep Zwart tot stand is gekomen, hoe het onthaal is in Hilversum en over zijn ‘spagaat’ in relatie tot uitlatingen van Akwasi. “Het is onze missie om de meest verbindende beweging te zijn van Nederland”, meldt Grot alvast.

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al meer dan 65 gasten van voor en achter de schermen te melden hebben. Nog in het verschiet liggen onder anderen Bernard Kobes, Marc Dik, Wouter van der Pauw, Emiel Neervoort, Ton Rozestraten, Fleur Winters, Ralph Wagenaar, Julian Marks en Iris Rulkens.

Bron: BM

Bericht delen