BM Talk met Bernard Kobes
woensdag 3 februari 2021

BM Talk met Bernard Kobes

Hij zat namens de lokale omroepen aan de andere kant van de tafel, maar in november 2019 begon Bernard Kobes als voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra.

Gezien de coronapandemie die snel daarna volgde, had hij die functie eigenlijk niet op een slechter moment kunnen aanvaarden. En dan trof Kobes ook nog eens een organisatie met “achterstallig onderhoud op het gebied van personeelsbeleid, IT, organisatieontwikkeling en commerciële slagkracht en binding met muziekgebruikers en rechthebbenden.”

Wat de nieuwe strategie To the Beat of the Drum precies inhoudt, welke gevolgen die heeft voor de dertigduizend Buma/Stemra-leden en hoe Kobes naar de toekomstige marktontwikkelingen kijkt, vertelt hij Jeroen te Nuijl in deze aflevering van BM Talk.

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al meer dan 65 gasten van voor en achter de schermen te melden hebben. Nog in het verschiet liggen onder anderen Jurre Bosman, Marc Dik, Wouter van der Pauw, Emiel Neervoort, Ton
Rozestraten, Fleur Winters, Ralph Wagenaar, Julian Marks en Iris Rulkens.

Bron: BM

Bericht delen