BM Talk met Bas van Teylingen
woensdag 17 april 2019

BM Talk met Bas van Teylingen

Bas van Teylingen is programmamaker en regisseur, maar bovenal autoriteit op het gebied van YouTube. Hij schreef er een boek over, Help! Mijn kind zit op YouTube, bedoeld om de steeds groter wordende kloof tussen ouders en kinderen te dichten als het om gebruik van dit medium gaat. In BM Talk nummer 15 vertelt Van Teylingen over zijn verhelderende ‘overlevingsgids’ en waarom het belangrijk is dat ouders met hun kinderen meekijken.

Meer BM Talks bekijken? Ga naar BMTV en ontdek ook wat Jan Slagter, Paul Römer, Piet Sjoukes, Georgette Schlick, Peter Lubbers, Suzanne Kunzeler, Jos Budie, Maurice Hols, Lucille Werner, Lennart van der Meulen, René Delwel, Eppo van Nispen tot Sevenaer en Martin de Vries te melden hebben.

Nog in het verschiet liggen onder anderen Tim Beudel (National Geographic Benelux), Eric van Stade (AVROTROS), Wimar Jaeger (wethouder Hilversum), Ralf van Vegten (NEP), Madeleine de Cock Buning (Commissariaat voor de Media), Alco De Jong (Discovery Benelux) en Marijn Poeschmann (YouTube Benelux).

Bron: BM

Bericht delen