BM Talk – Kaja Wolffers (NL Film)
woensdag 20 mei 2020

BM Talk – Kaja Wolffers (NL Film)

Als voormalig scheikundestudent dacht hij aanvankelijk: ‘Als ik ergens ver van weg moet blijven, dan is dat bij creatieve beroepen’. Maar hoe anders verliep de lange mediacarrière van Kaja Wolffers, via onder andere Goudkust, Onderweg naar Morgen en Nickelodeon inmiddels alweer tien jaar creatief directeur bij NL Film. Dat bedrijf is verantwoordelijk voor paradepaardjes als Penoza, De Regels van Floor (waarmee het zijn derde Emmy won), SpangaS en Van der Valk. In BM Talk vertelt Kaja Wolffers over tal van nieuwe projecten. “Het inspirerende aan deze fase is dat alle focus op ontwikkeling gaat zitten.”

Meer BM Talks bekijken? Ga naar broadcastmagazine.nl/bmtv en ontdek wat inmiddels al ruim vijftig gasten van voor en achter de schermen te melden hadden.
De komende weken schuiven onder anderen Bouchra Talidi (KRO-NCRV), Paul Faas (Holland Centraal), Robert Fortuijn (NPO Zapp/Zappelin), Martine van Os (Omroep MAX), Sjef Pijnenburg (ODMedia) en Hélène Hendriks (Talpa/FOX) aan bij Jeroen te Nuijl.

Bron: BM

Bericht delen