BM start met online videoplatform VIXY
dinsdag 16 januari 2018

BM start met online videoplatform VIXY

BM start voor het uitleveren van haar videocontent met VIXY. Als onderdeel van de nieuwe digitale strategie en om meer uit de video inventory te kunnen halen, zocht BM een professionele videomanagement en videoplayer oplossing.

VIXY is één van de snel groeiende online videoplatforms die uitgevers nationaal en internationaal hierin faciliteert. VIXY maakt gebruik van de infrastructuur en het CDN van NEP The Netherlands. Ook voor BM is video één van de belangrijke groeifactoren in 2017. BM-hoofdredacteur Jeroen te Nuijl: “We werken met een uitgebreid team van redacteuren en zien de hoeveelheid videocontent steeds sneller toenemen. We waren op zoek naar een oplossing waarin we enerzijds op een gebruiksvriendelijke manier onze videocontent blijven beheren, maar daarnaast ook video beter als verdienmodel kunnen inzetten.”

VIXY integreert met alle advertentienetwerken en biedt daarnaast de mogelijkheid om de videoplayer te verrijken met zogeheten call to actions en inschrijfformulieren. “We waren onder de indruk van de vele mogelijkheden. Met VIXY krijgen we uitgebreid inzicht in het kijk- en klikgedrag van onze gebruikers en het platform biedt ons een extra manier om leads met video te genereren.” De uitrol van het platform staat in komende maanden gepland. Meer over VIXY op https://www.vixyvideo.com/nl/

Bron: BM/VIXY

Bericht delen