BM #Shorts: Ziggo Sport scoort Ligue 1
woensdag 4 augustus 2021

BM #Shorts: Ziggo Sport scoort Ligue 1

Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de Ligue 1 verworven. Naast deze hoogste Franse voetbalcompetitie, die door spelers als Wijnaldum, Stengs en Kluivert en trainer Peter Bosz meer Nederlandse interesse zal wekken, is ook de Italiaanse Serie A en de Spaanse La Liga straks nog op de zender te zien.

Vanaf februari biedt Ziggo bovendien wedstrijden uit de nieuwe Nederlands-Belgische basketbalcompetitie en verlengde het bedrijf de uitzendrechten voor de IndyCar series, de Formule E en het Six Nations Rugby voor meerdere jaren.

Daar tegenover staat het pijnlijke verlies van de Formule 1 aan Viaplay van NENT en de Premier League het seizoen daarna. En ook het Amerikaanse NBA-basketbal ging verloren. Kortom, Marcel Beerthuizen, de nieuwe directeur van Ziggo Sport, kan de borst natmaken. Bekijk BM #Shorts met Jeroen te Nuijl hier.

Op het YouTube kanaal van BM (Broadcast Magazine) vind je al onze video’s: BM90, BM Talk, BM Review, BMY en BM Reportage. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s? Abonneer dan gauw en houd broadcastmagazine.nl in de gaten.

Bron: BM

Bericht delen