BM #Shorts: Afscheid van een fenomeen
vrijdag 23 juli 2021

BM #Shorts: Afscheid van een fenomeen

Het was de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie hij iets heeft betekend, de gelegenheid kreeg een laatste groet te brengen. Het imponerende afscheid in Theater Carré was daarom verdeeld over twee dagen, wat alles zegt over zijn heldenstatus en populariteit.

De moord op De Vries betekent niet alleen een enorme leegte voor zijn dierbaren, maar ook vakmatig. Niemand is onvervangbaar, luidt het adagium, maar deze even onverschrokken als ruimhartige journalist vormt de uitzondering op die regel.

Peter R. de Vries kreeg het eresaluut dat hij als geen ander verdiende. Om zijn nagedachtenis in ere te houden, zou zijn stichting De Gouden Tip, opgericht om geld in te zamelen voor een doorbraak in de verdwijningszaak Tanja Groen, eigenlijk permanent actief moeten blijven als het Peter R. de Vries Fonds.

Op het YouTube kanaal van BM (Broadcast Magazine) vind je al onze video’s: BM90, BM Talk, BM Review, BMY en BM Reportage. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s? Abonneer dan gauw en houd broadcastmagazine.nl in de gaten.

Bron: BM

Bericht delen