Bindinc. lanceert website Guidinc.nl
maandag 13 april 2020

Bindinc. lanceert website Guidinc.nl

Guidinc. is opgericht door mediabedrijf Bindinc. uit Hilversum. Na de succesvolle lancering van Guidinc. Magazine, de eerste streaminggids van Nederland, is nu de website live gegaan. De onlinedienst is gratis voor gebruikers die zich registreren, het lentenummer van het magazine is voor € 3,99 te koop in de winkel of te bestellen op Guidinc.nl.

Door de snel stijgende populariteit van Netflix, Pathé Thuis, NPO Plus, Videoland, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video, Ziggo Movies & Series en al die andere video on demand-diensten is er meer te zien dan ooit. Maar wat moet je kijken?

Jeroen de Goeij, hoofdredacteur van Guidinc.: “Veel mensen zitten op dit moment noodgedwongen thuis en willen graag even vergeten wat er in de wereld aan de hand is. De video on demand-diensten draaien overuren, maar hoe kom je nu aan die ene kijktip die je echt helemaal meesleept? Aanbevelingen van vrienden en familie zijn er genoeg. Iedereen heeft wel een tip, een film die je écht moet kijken, een serie die je niet mág missen. Het is goed bedoeld, maar kennen ze jouw smaak wel? En weten ze echt wat er speelt?”

Voor de video on demand-kijker is Guidinc.nl een goede keuzehulp. Alle belangrijke vod-diensten staan bij elkaar en er is een handige filtertool om snel een serie of een film te kunnen vinden. Ook kunnen gebruikers browsen door de originele aanbevelingen van de redactie en op de voet volgen wat nieuw of trending is. Guidinc.nl is onafhankelijk en overzichtelijk.

“In een tijd dat er steeds meer video on demand-diensten verschijnen en de gewone kijker het spoor kwijtraakt is Guidinc.nl het juiste startpunt voor je volgende film of serie. Laat je verrassen door je eigen smaak”, aldus Jeroen de Goeij.

Bron: Bindinc./BM

Bericht delen