Bekende influencers vragen volgers om hulp
woensdag 11 juli 2018

Bekende influencers vragen volgers om hulp

Concentrate BOLD lanceert het interactieve spelprogramma Vriendendienst. Hierin nemen elke week twee populaire influencers het tegen elkaar op, met hun social media als enige wapen.

In het spel ondergaan zij drie rondes, waarin zij onder anderen hun Instagram-volgers om hulp vragen om het spel te winnen. De eerste twee deelnemers zijn Maradonnie en Gwen van Poorten. Vanaf vrijdag 13 juli om 17.30 uur is te zien hoe zij de strijd met elkaar aan gaan en wie de meest trouwe social media volgers bezit. Wie heeft de sterkste community? En kunnen zij daar in het echte leven ook op bouwen?

In de eerste ronde van Vriendendienst moeten de bekende deelnemers binnen 60 minuten een aantal opdrachten vervullen, middels een Instagram-live verbinding met hun volgers. Bijvoorbeeld: zorg dat drie volgers met rood haar jou binnen één minuut een DM op Instagram sturen.

In de tweede ronde moeten de sterren hun volgers inzetten om vervoer te krijgen naar de eindlocatie. Krijgen zij een lift? En wie van de twee is er als eerste op de eindlocatie? In de derde en laatste ronde, moeten zij een uitdagende BOLD-opdracht uitvoeren en is bekend wie van de twee er heeft gewonnen, maar ook wie de meest loyale fans bezit.

Deelnemende influencers zijn onder anderen Maradonnie, Gwen van Poorten, Peter de Harder (Petrus), Kwaaivines, OnneDi, Kaj Gorgels, Kaj van der Ree, Paul Elstak, Dopebwoy, VonnekBonneke, Jeroen van Holland en Quinsding. Gezamenlijk hebben zij zeker vijf miljoen volgers, maar wie heeft het sterkste netwerk?

Vriendendienst start vanaf vrijdag 13 juli om 17.30 uur op Concentrate BOLD en is in acht afleveringen elke vrijdag te zien.

Bron: RTL MCN/BM

Bericht delen