Banijay Benelux heeft nieuwe website
maandag 17 mei 2021

Banijay Benelux heeft nieuwe website

De vraag ‘Wie is Banijay?’ maakt vandaag plaats voor #WeAreBanijay. De nieuwe Banijay Benelux website staat nu live.

Banijay Benelux meldt daarover het volgende. ‘Op de nieuwe Banijay Benelux website laten we zien wie wij zijn, wat wij doen, waar je ons van kent on-screen en ontdek je meer over Banijay Benelux off-screen. En wie weet waar een kijkje ‘backstage’ bij ons op de website toe kan leiden…

Als meest complete contentproducent in de Benelux ontwikkelen, creëren en distribueren we videocontent voor elk platform en in alle denkbare genres – van groot entertainment, films, talkshows en sportprogramma’s, tot dramaseries, soap, documentaires, jeugdseries, reality programma’s en gameshows. Op onze nieuwe website vind je in één overzicht al onze unieke creatieve labels – onze storymakers – voor de beste on-screen storytelling.

Naast samenwerkingen met onze klanten en partners, bieden we nieuwe talentvolle en ambitieuze individuen op onze Werken bij-pagina de mogelijkheid om op ieder moment in je carrière in te stappen of over te stappen voor een uitdagende rol binnen onze organisatie. Alle actuele vacatures en stages van Banijay Benelux en onze labels zijn te vinden op deze pagina. Of maak gebruik van de ‘upload je CV’ optie en zet jouw volgende stap naar het begin van een nieuw verhaal. Onze eigen verhalen, laatste nieuws & updates delen we vanaf nu via de Nieuwspagina en antwoorden op veelgestelde vragen op de Contactpagina.

#WeAreBanijay gaat verder dan Banijay Benelux en onze labels EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, Zodiak Belgium, TVBV, NL Film, Totem Media, EndemolShine Sport en Blockbuster Media. Zo maken we onderdeel uit van het grootste onafhankelijke productie- en distributiehuis ter wereld, Banijay Group, met meer dan 120 productiehuizen in 22 landen en ruim 100.000 uur aan unieke content in het archief.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam naast de Ziggo Dome blijven we ons nieuwe online visitekaartje op het wereldwijde web uiteraard verder ontwikkelen en verbeteren. Net zoals we binnen Banijay Benelux continu blijven innoveren en de multi-genre content die onze storymakers produceren eindeloos is, stopt dit verhaal niet met een punt, maar met banijaybenelux.com.’

Bron: Banijay Benelux/BM

Bericht delen