AVROTROS presenteert Domme Vragen Bestaan Wel
vrijdag 26 april 2019

AVROTROS presenteert Domme Vragen Bestaan Wel

Domme vragen bestaan niet? One’sy Muller en Vinny Tailor zijn erachter gekomen dat dat wel zo is. In de AVROTROS-podcast Domme Vragen Bestaan Wel onderzoeken ze samen met een gast wat ongemakkelijke, pijnlijke, directe, grappig bedoelde of kwetsende vragen en opmerkingen met iemand doen.

Dus wil je weten wat je niet moet vragen aan iemand die net gehoord heeft dat ‘ie kanker heeft? Waarom iemand die dik is niet op jouw dieetadvies zit te wachten? En ben je benieuwd wat een homo wel wil horen? Luister dan naar de nieuwe podcast.

In een van de afleveringen staat Merel Wildschut centraal. Merel was als kind al zwaar, of dik, zoals ze het zelf noemt. Van het niet in gymkleding passen tot opmerkingen van schoolvriendinnetjes en haar familie, Merel werd en wordt door anderen altijd gewezen op haar (over)gewicht. In deze aflevering van Domme Vragen Bestaan Wel vertelt ze aan Vinny en One’sy wat die vragen en opmerkingen met haar doen en waarom dik zijn niet automatisch betekent dat je ongezond bent.

Benieuwd? Luister dan naar complete afleveringen op de site van AVROTROS.

Bron: AVROTROS/BMY

Bericht delen