AVROTROS biedt beide seizoenen De Luizenmoeder online aan
dinsdag 30 juli 2019

AVROTROS biedt beide seizoenen De Luizenmoeder online aan

Hallo allemaal, wat fijn dat jullie er nog zijn! De Luizenmoeder is helaas afgelopen, maar deze zomer kun je zes weken lang nagenieten van de wondere wereld die de basisschool heet.

Van schoolfoto’s, sponsorlopen en schoolreisjes tot het Safety First-beleid en de Obesi-tas: in de serie De Luizenmoeder komen de meest herkenbare schoolsituaties voorbij. Samen met juf Ank, directeur Anton, congiërge Volkert, juf Helma en vrijwilligster Nancy word je meegenomen in een gemiddeld schooljaar op basisschool De Klimop, waar de kinderen en hun ouders er het beste van proberen te maken. Met alle gevolgen van dien.

Het eerste seizoen van De Luizenmoeder werd in 2018 uitgezonden bij AVROTROS en was een doorslaand succes. De vierde aflevering, Laat ze maar glanzen, haalde het kijkcijferrecord van 4,7 miljoen kijkers en werd daarmee het bestbekeken uitzending van 2018. In 2019 volgde het tweede seizoen, dat qua kijkers het eerste seizoen wist te overtreffen. De eerste aflevering Safety First werd, inclusief uitgesteld kijken, door 5,1 miljoen mensen bekeken.

Sinds 29 juli 2019 zijn alle twee de seizoenen van De Luizenmoeder exclusief bij AVROTROS terug te kijken. Ideaal voor op vakantie, want de afleveringen zijn beschikbaar in heel Europa, zo meldt de omroep. Zondag 8 september is de laatste dag dat de afleveringen online staan. Ze zijn hier te vinden.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen