Arijan van Bavel met Kratje van Adje op YouTube
zaterdag 28 december 2019

Arijan van Bavel met Kratje van Adje op YouTube

Zijn fans zullen er zeker blij mee zijn: de revival van de door Paul de Leeuw bekend geworden Adje. Het alter ego van acteur Arijan van Bavel (39) is weer te zien op YouTube in de nieuwe serie Kratje van Adje.

Met de YouTube-serie stapt Van Bavel opnieuw in de rol van Adje, een rol waarvan hij een jaar geleden nog zei die nooit meer te zullen spelen. “Haha, dat is waar”, begint Van Bavel meteen te lachen. “Dat heb ik inderdaad gezegd. Maar ja, niets is zeker in het leven hè, er kan zomaar wat veranderen. Zeg dus nooit: nooit. Och joh, ik kom nooit meer van Adje af.”

Het waren volgens Van Bavel zijn vrienden die hem aanspoorden ‘iets’ met filmpjes over Adje te doen op YouTube. “Ik vond het een leuk en lollig idee en YouTube is nu eenmaal het nieuwe televisiekijken. Maar ik vind het vooral leuk dat ik de filmpjes samen met mijn vrienden Jochem Musters, Daan Scholten en Ruud Jaegermann maak. We hebben al zo ontzettend veel lol gehad.”

Er zijn nu vijf Kratje van Adje video’s van pakweg acht minuten te zien. “Die hebben we afgelopen zomer opgenomen, als een soort proefafleveringen. We willen nu eerst kijken welk filmpje het goed gaat doen, dat moeten we allemaal nog een beetje uitvogelen. Het is dus echt een beetje een zoektocht”, legt Van Bavel uit.

Er komt elke twee weken op donderdag vanaf vier uur ’s middags een nieuwe video online. Terugkerend thema is een (onbekende) opdracht die Adje van de drie vrienden moet uitvoeren. “Ik hoop dat mensen gaan kijken en het leuk vinden. Want tja, dat is natuurlijk wel de bedoeling.”

Bron: Omroep Brabant/BM

Bericht delen