Apple TV+ op 1 november van start
woensdag 11 september 2019

Apple TV+ op 1 november van start

Apple lanceert op 1 november Apple TV+, de eigen streamingservice van de techgigant. Daarmee is het bedrijf concurrent Disney net voor: hun streamingdienst Disney+ gaat op 12 november van start.

Apple TV+ is direct beschikbaar in 100 landen en gaat in de VS 4,99 dollar kosten, zo maakte de onderneming dinsdag bekend. Het gaf daarbij niet aan om welke landen het precies gaat en of Nederland onder de deelnemers is.

Wel maakte Apple bekend welke negen van de eerder aangekondigde shows op de lanceringsdatum beschikbaar zijn. De grootste trekkers zijn See, met Jason Momoa en Alfre Woodard, The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon en het nieuwe programma van Oprah Winfrey, waarin ze onder meer haar boekenclub nieuw leven inblaast.

De andere series die op 1 november starten zijn donkere komedie Dickinson, science fictionserie For All Mankind, de kinderseries Helpsters, Snoopy in Space en Ghostwriter en docureeks The Elephant Queen. In de maanden erna worden nog diverse andere series toegevoegd. Iedereen die een nieuw Apple-product koopt, krijgt een jaar lang gratis toegang tot Apple TV+. Zes familieleden kunnen het abonnement op Apple TV+ delen.

Bron: AD/BM

Bericht delen