Anouk Hoogendijk start met voetbalshow voor Soccernews.nl
donderdag 6 april 2023

Anouk Hoogendijk start met voetbalshow voor Soccernews.nl

Anouk Hoogendijk, oud-voetbalinternational en voormalig speelster bij Ajax en Arsenal, zal vanaf 12 april de presentatie verzorgen van een nieuwe, wekelijkse voetbalshow van Soccernews.nl genaamd SN Weekly.

Hoogendijk zal in de show scherp en met een knipoog interviewen, presenteren en analyseren. Het programma is iedere week te bekijken via Youtube en op Soccernews.nl. Voor SoccerNews.nl gaat Hoogendijk video’s maken op basis van drie concepten: SN Weekly, SN Deep en SN Matchday.

Op woensdagochtend 12 april wordt er afgetrapt met SN Weekly, waarin Hoogendijk terugblikt op de afgelopen voetbalweek. SN Deep behelst diepte-interviews met voetbalprominenten en SN Matchday spreekt voor zich. Alle video’s worden gelanceerd op het YouTube-kanaal van Soccernews.nl en via www.soccernews.nl.

Hoogendijk speelde 103 interlands voor de Oranje Leeuwinnen. Gedurende haar interlandcarrière maakte ze als verdediger en middenvelder negen doelpunten. In april 2017 werd Hoogendijk benoemd tot bondsridder wegens haar verdiensten voor Oranje.

Ze is als voetbalanalist in verschillende tv-programma’s te zien geweest. In 2017 behoorde de voormalig international tot de deelnemers van het RTL 5-programma Expeditie Robinson en ze was kandidaat bij programma’s als Superstar Chef, Dancing with the stars, Gevaarlijke wegen, Celebrity Apprentice, Jachtseizoen en De Invasie van België.

Bron: SoccerNews.nl/BM

Bericht delen