dinsdag 16 januari 2018

AMS-IX stelt Jesse Robbers aan als CCO

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), de meest toonaangevende speler in de wereldwijde Internet Exchange-markt, heeft Jesse Robbers (38) benoemd tot Chief Commercial Officer. Robbers komt bij AMS-IX in een periode waarin het internetknooppunt groei blijft realiseren, wat het totaal aantal aangesloten netwerken op meer dan 800 brengt.

“Als meest belangrijke Internet Exchange ter wereld speelt AMS-IX een cruciale rol in het steeds veranderende landschap van de digitale infrastructuur. Mijn doel is om deze positie van ons internetknooppunt te versterken en verder uit te breiden”, licht Robbers toe. “In mijn loopbaan heb ik altijd gewerkt op het snijvlak van media, telecom en internet. Daar heb ik de verschuiving van traditionele ketens naar open internet oplossingen van dichtbij meegemaakt. Hier heb ik ook de belangrijke rol van internetknooppunten kunnen ervaren.”

Robbers is in januari gestart bij AMS-IX en afkomstig van Ericsson Broadcast & Media Services, waar hij de functie van Technical Director Benelux bekleedde. Hij heeft ruime ervaring in leidinggevende functies bij zowel Ericsson als zijn vorige werkgever KPN.

Bron: AMS-IX/BM

Bericht delen