Amazon Prime Video werkt samen met discovery+
vrijdag 17 december 2021

Amazon Prime Video werkt samen met discovery+

De streamingdienst discovery+ is in Nederland nu ook beschikbaar op Amazon Prime Video Channels. Na de lancering van discovery+ eerder dit jaar is de uitgebreide content bibliotheek van discovery+ daardoor toegankelijk voor meer kijkers.

Na de succesvolle lanceringen in de VS, het VK en Italië eerder dit jaar, zet discovery+ zijn uitrol op Amazon Prime Video Channels voort met deze aankondiging in Nederland. Kijkers kunnen zich voorbereiden op Discovery’s brede portfolio aan wereldwijde en lokale content.

Naast een uitgebreide reeks exclusieve discovery+ Originals series, blijft discovery+ haar aanbod uitbreiden met lokale producties en talenten. Kijkers op Amazon Prime Video Channels hebben nu toegang tot de wereldwijde franchises en populaire (non-scripted) lokale series, waaronder Gold Rush, 90 Day Fiancé, Bevallen met Bobbi en De Moord op Marianne Vaatstra.

Streamingdienst discovery+ is toegankelijk voor alle Prime-leden via Prime Video voor € 3,99 per maand voor het discovery+ Entertainment abonnement en € 5,99 per maand voor het discovery+ Entertainment & Sport abonnement.

Susanne Aigner, GM Discovery GSA & Benelux: “We zijn enorm verheugd om discovery+ te introduceren bij Amazon Prime Video Channels in Nederland. We hebben een ongelooflijk portfolio van boeiende en herkenbare series en we zijn er trots op deze toegankelijker te maken voor een breder publiek door middel van samenwerkingen met onze strategische media partners.”

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen